top of page

Фільми для святкового вечора у День Святого Миколая

Вісімнадцятий рік поспіль я святкую День Святого Миколая. Значна кількість моїх однолітків уважає, що це торжество для маленьких дітей, але я, можливо, вже не так, як у дитинстві, та ще вірю в диво. Кожного разу в цей день я з великою зацікавленістю перевіряю, що ж лежить під подушкою.


Насправді ця традиція має давнє походження. Багатий чоловік Миколай, аби врятувати життя родини бідняків, підкидав їм золото у вікно, залишаючи своє ім’я в таємниці. Сучасне суспільство, маючи бажання допомогти знедоленим, створює різні організації, благодійні вечори тощо. Таємним Сантою, як його звуть за кордоном, може стати кожен, хто хоче по-справжньому відчути дух свята, подарувати казку дітям або зробити приємність близьким людям.


А провести цей прекрасний день ще крутіше допоможе фільм про доброту, дружбу, взаємодопомогу і справжнє ДИВО!


«Різдвяні хроніки» (2018)


Жанри: комедія, пригоди, фентезі, сімейний.

Добра сімейна комедія «Різдвяні хроніки» розповідає про пригоди підлітка Тедді Пірса і його молодшої сестрички Кейт, яка все ще вірить в існування Санти. Люблячі і дбайливі батьки завжди влаштовували на Різдво своїм дітям справжнє свято з безліччю подарунків і робили відеозапис на пам'ять. Тедді виріс і перестав вірити в Санта Клауса, але його сестра Кейт продовжує активно готуватися до зустрічі з Сантою напередодні кожного Різдва. Озброївшись відеокамерою, Кейт і Тедді готові чергувати всю ніч, щоб відзняти появу Санти. І ця різдвяна ніч подарує їм найнеймовірніші пригоди, про які брат із сестрою навіть мріяти не могли, адже їм належить допомогти Санті вибратися з небезпечної халепи.




Авторка: Оля Кузнєцова

bottom of page