top of page

LET`S WATCH IT TOGETHER

Привіт, друзі!

Кажуть, що осінь – пора року, яка віє смутком, а особливо на студентів. Мабуть, тому саме в цей час створили свято для молодих здобувачів вищої освіти. Хто ж він такий, цей студент? Пропоную розібратися в цьому на прикладах фільмів, які я підготувала для вас!


1.Студент – це коли відчуваєш страх перед невідомим.

Назва: «Спіритичний сеанс» (2021)

Жанри: фільм жахів, детектив.

Камілл стає ученицею елітної гімназії для дівчаток. Новенька відразу ж привертає увагу найпопулярнішої та найвпливовішої студентки. Еліс пропонує провести їй перевірку, щоб дізнатися, чи зможе вона стати частиною колективу. Дівчина погоджується. Пізно вночі дівчатка збираються у кімнаті, щоб провести спіритичний сеанс. Вони викликають дух учениці їхнього коледжу. Після цього одна із учасниць помирає, а потім ще одна. Камілл хоче дізнатися, з якої причини молоді студентки гинуть.


2.Студент – це коли з упевненістю можеш вдосконалили свої інтелектуальні здібності.

Назва: «Університет монстрів» (2013)

Жанр: мультфільм

Друга частина мультфільму перенесе нас у минуле, де Майк і Саллі ще зовсім молоді юнаки. Перший мріє працювати на Корпорації монстрів, а другий – прагне визнання. Вони ворогують. Доля недарма їх звела, адже згодом вони об’єднаються та стануть кращими друзями. Цікаво, що стало причиною цьому.


3.Студент – це коли уміло користуєшся шансами долі.

Назва: «Щасливий день смерті» (2017)

Жанри: фільм жахів, детектив, трилер

У центрі сюжету опиняється молода дівчина на ім'я Трі - найпопулярніша студентка в університеті, яка вирішує створити вечірку з нагоди свого дня народження. Але чудове свято, на яке мріяв потрапити абсолютно кожен студент, несподівано обертається на справжню трагедію - іменинницю жорстоко вбивають ... Ось тільки доля підносить дівчині несподіваний сюрприз - вона не вмирає, а прокидається в ліжку. Наша героїня знову в гуртожитку, звідки пішла напередодні свята і переживає все те, що вже трапилося, в тому числі і смерть. І так постійно. Звичайно, Трі намагається викрити загадкового вбивцю. Чи вдалося це їй?


4.Студент – це коли шукаєш себе, набираєшся досвіду і дорослішаєш.

Назва: «Дощовитий день у Нью-Йорку» (2019)

Жанри: комедія, мелодрама

Він походить із дуже заможної та впливової родини, яка мешкає в одному з найкращих районів Нью-Йорка. Вона живе в невеликому провінційному містечку в Арізоні. Здається, між головними героями немає нічого спільного, але незабаром доля доведе, що насправді це не так і навіть двоє різних людей можуть знайти щось спільне. Це зблизить їх та змінить життя обох.


5. Студент – це коли робиш перший крок у доросле життя та розширюєш коло однодумців.

Назва: «Чорне Різдво» (2019)

Жанри: фільм жахів, трилер, детектив

Події відбуваються напередодні новорічних свят. Поки люди із чудовим настроєм купують подарунки для рідних, головні героїні планують свою останню різдвяну вечірку в коледжі. Уже влітку Райлі закінчить навчатися в університеті й вступить у доросле життя. Усі її подруги одноголосно погоджуються повеселитися, навіть не підозрюючи, що невдовзі їм доведеться боротися за власне життя. Хто ж убиває студенток і за що?


Авторка: Оля Кузнєцова

bottom of page