top of page

WE NEED IT

Хелоооу, студенти! На жаль, тепле та яскраве літо закінчується, але це не привід сумувати, адже зараз ми повертаємося до насиченого життя в столиці. Усіх чекають такі довгоочікувані зустрічі з друзями, прогулянки містом та цікаве навчання. А для того, щоб в перші дні ваші гаманці не спустіли, ми вже готові дивувати вас підбіркою актуальних знижок. Ми студенти, а тому WE NEED IT. WE NEED IT – чим більше, тим краще!

Сімейна пекарня, що неподалік нашого гуртожитку (біля АТБ), пропонує 50% знижки на кожну другу піцу в чеку.

• «Щасливі години» в Mister Cat — кожна друга піца, суші, роли та напої з позначкою «1+1» безкоштовно. Замовляйте улюблену страву в ресторані зі 100% знижкою. Акція «Щасливі години» на піцу та роли діє щодня з 00:00 до 05:00 та з 15:00 до 18:00, а на напої — цілодобово!

Domino’s pizza пропонує знижку 30% на кожну другу піцу.

• «Щасливі години 1+1» — щоденно, з 15:00 до 18:00, в усіх ресторанах мережі «Евразія».Замовивши будь-яку страву, ви отримуєте другу, таку ж само, безкоштовно. Також акція «1+1» дійсна цілодобово при замовленні «Заберу сам».

Якщо ви вже давно бажаєте сходити в кіно, але шкода витрачати на це багато грошей, ця стаття саме для вас. Недалеко від гуртожитку, у ТРЦ «Караван», можна подивитися фільм лише за 60 грн. Тому хутчіш беріть друзів – і гайда відпочивати за переглядом цікавих фільмів зі смачним попкорном.

Для першокурсників діють знижки у нашомумагазині ukrfeel.shop. Тому не зволікайте, а швиденько знаходьте нас в інстаграмі. Упевнені, що наш мерч точно буде вам до душі, кожен зможе знайти щось особливе для себе.

Хоча відомо, що безкоштовний сир буває тільки в мишоловці, київські музеї вирішили розвінчати цей міф і відчинити двері для всіх відвідувачів абсолютно безкоштовно.

Головне - знайти дні, коли вам не доведеться платити за вхід.

Національний художній музей України.Безкоштовний вхід: остання неділя місяця.

Музей гетьманства України. Безкоштовний вхід: остання субота місяця.

Національний музей Тараса Шевченка.Безкоштовний вхід: останній четвер місяця.

Національний музей літератури України. Безкоштовний вхід: остання середа місяця.

Національний музей історії України.Безкоштовний вхід: останній понеділок місяця.

Авторки: Шилін Єва, Шелех Анастасія

Останні пости

Дивитися всі

WE NEED IT

WENEEDIT. #шарахалява Усім Малишкам привіт! Весна іде, красу несе, а #шарахалява знову радує вас актуальними пропозиціями та знижками. Ми студенти, а тому WENEEDIT. WENEEDIT – чим більше, тим краще! #

bottom of page