top of page

Про новорічні знижки

Хеееей, ви вже дістали всі новорічні прикраси та гірлянди? Якщо ні – то вже саме час це робити. А ми з вами поділимося шарою, яку можна знайти в закладах в передноворічні дні. Адже ми – студенти, а отже WE NEED IT. WE NEED IT – чим більше, тим краще!



Грудень – найкращий час, щоб придбати собі нові стильні речі. Ви скажете, що це неможливо, адже в столичних магазинах вони мають ледь не космічні ціни. А ми спростовуємо цю думку! Адже магазини в торгових центрах влаштовують новорічні знижки, які можуть сягати більше 50%, на різні колекції одягу. А тому складайте залікову сесію і хутчіш біжіть купувати саме ту омріяну річ, на яку дивилися так довго, але не могли придбати раніше.


Вільний вхід у київські музеї в грудні:

• Національний художній музей України. Адреса: вул. Грушевського, 6. Безкоштовний вхід: остання неділя місяця.

• Музей гетьманства України. Адреса: вул. Спаська, 16б. Безкоштовний вхід: остання субота місяця.

• Національний музей Тараса Шевченка. Адреса: бул. Шевченка, 12. Безкоштовний вхід: останній четвер місяця.

• Національний музей літератури України. Адреса: вул. Б. Хмельницького, 11. Безкоштовний вхід: остання середа місяця.

• Національний музей історії України. Адреса: вул. Володимирська, 2. Безкоштовний вхід: останній понеділок місяця.


Саме час запасатися смаколиками та дивитись різдвяні фільми. А для того, щоб ви могли на цьому зекономити, ми знайшли наступні пропозиції.

• «Щасливі години» в Mister Cat — кожна друга піца, суші, роли та напої з позначкою «1+1» безкоштовно. Замовляйте улюблену страву в ресторані зі 100% знижкою. Акція «Щасливі години» на піцу та роли діє щодня з 00:00 до 05:00 та з 15:00 до 18:00, а на напої — цілодобово!

Domino’s pizza пропонує знижку 30% на кожну другу піцу.

• «Щасливі години 1+1» — щоденно, з 15:00 до 18:00, в усіх ресторанах мережі «Евразія». Замовивши будь-яку страву, ви отримуєте другу, таку ж само, безкоштовно. Також акція «1+1» дійсна цілодобово при замовленні «Заберу сам».

Тож насолоджуйтесь цим чарівним часом, відпочивайте та витрачайте свої кошти розумно разом з #шарахалява. Бажаємо вам відчути всю атмосферу зимового передноворічного часу, успішно скласти сесію та щоб у цей магічний час збувалися всі мрії! Вітаємо з прийдешніми святами!


Авторки:

Анастасія Шелех

Єва Шилін

Останні пости

Дивитися всі

WE NEED IT

Хееей, привіт, малишки! Навчальний рік уже почався, а це означає, що ми продовжуємо шукати для вас найвигідніші пропозиції. Адже ми...

WE NEED IT

WENEEDIT. #шарахалява Усім Малишкам привіт! Весна іде, красу несе, а #шарахалява знову радує вас актуальними пропозиціями та знижками. Ми...

WE NEED IT

Хелоооу, студенти! На жаль, тепле та яскраве літо закінчується, але це не привід сумувати, адже зараз ми повертаємося до насиченого життя...

bottom of page