top of page

WE NEED IT

Хееей, привіт, малишки!

Навчальний рік уже почався, а це означає, що ми продовжуємо шукати для вас найвигідніші пропозиції. Адже ми студенти, а тому WENEEDIT. WENEEDIT – чим більше, тим краще!

· У Mafia зараз знижка 14% на метрову піцу. А тому, якщо ви давно хотіли провести теплий вечір із друзями за переглядом фільму разом із піцою, то саме час його влаштувати.

· Смачні роли ви можете замовити у Євразії. А для того, щоб зекономити, проходить акція «Щасливі години 1+1» — щоденно, з 15:00 до 18:00, у всіх ресторанах мережі «Євразія» (замовивши будь-яку страву, ви отримуєте другу, таку ж саму, безкоштовно).

· У Eva кожного понеділка акція на декоративну косметику 1=2, тому хто давно мріяв оновити свою косметичку, час настав.

· Watsons підготував знижки для справжніх чоловіків на продукцію Nivea men, Old Spice та гелі для гоління.

· А дівчата у Watsons зможуть знайти знижки на декоративну косметику та засоби для волосся.

Вільний вхід у київські музеї в жовтні:

· Музей Богдана та Варвари Ханенків: щонеділі для студентів, перша середа кожного місяця – для усіх відвідувачів, вул. Терещенківська, 15/17

· 8 жовтня, вівторок - Музей-майстерня І. Кавалерідзе, Андріївський узвіз, 21

· 17 жовтня, вівторок - Музей видатних діячів української культури Лесі Українки, М. Лисенка, П. Саксаганського, М. Старицького, вул. Саксаганського, 97/95 Б/95.

· 26 жовтня, субота - Літературно-меморіальний будинок-музей М. Заньковецької, вул. В. Васильківська, 121

· 27 жовтня, неділя - Національний художній музей України, вул. М. Грушевського, 6

· 31 жовтня, четвер – Музей видатних діячів культури, вул. Саксаганського, 97

· 31 жовтня, четвер – Національний музей Тараса Шевченка, бул. Тараса Шевченка, 12

Наші малишки, як зазвичай, радують вас яскравим та оригінальним мерчем. Теплі світшоти, футболки, носки, кулони та наклейки, які завжди підніматимуть настрій теплими спогадами про наш факультет. Тому не зволікайте, переходьте на https://instagram.com/ukrfeel.shop?igshid=1aqx80945xpkk і відчувайте українську разом із нами!

Насолоджуйтеся на повну студентським життям разом із #шарахалява, адже щоб ці часи були яскраві, не потрібно мати багато грошей.


Автори:

Шелех Анастасія

Шилін Єва

Останні пости

Дивитися всі

WE NEED IT

Хелоооу, студенти! На жаль, тепле та яскраве літо закінчується, але це не привід сумувати, адже зараз ми повертаємося до насиченого життя в столиці. Усіх чекають такі довгоочікувані зустрічі з друзями

bottom of page