top of page

WE NEED IT

За декілька днів настане свято, яке всі так довго чекали – День студента. Спеціально до нього ми підготували акційні пропозиції, які точно стануть вам у пригоді. «WE NEED IT.#шарахалява» – це те, чого тобі не вистачало протягом усього студентського життя.

Domino’s pizza

· Качай вихідні! Замовляй ДВІ піци та отримуй -25% знижки на 2-у піцу! Замовляй ТРИ піци та отримуй -25% знижки на 2-у піцу та -30% у 3-ю! Замовляй ЧОТИРИ піци та отримуй -25% на 2-у піцу, -30% на 3-ю та -35% на 4-у! Акція діє щоп'ятниці, суботи та неділі. Акція поширюється на ВСІ середні та великі піци!

· Божевільний вівторок! Щовівторка Domino's проводить неймовірну акцію «Божевільний вівторок» - купуй одну середню або велику піцу і отримуй другу зі знижкою 80%!

Mister Cat

· Хіт на одного: лимонад 1л піца М на вибір + 2 закуски на вибір + лимонад 1 л

· Побачення місяця: піца L на вибір + сет ролів із 28 шт. + Лимонад 1л.

· Яскрава зустріч: набір для двох: піца L на вибір + сет ролів + лимонад 1 л

Mafia

· Щасливі години! Усі улюблені страви отримуйте подвійними порціями кожного дня з 15:00 до 18:00. Замовляючи одну страву, ви можете придбати другу всього за 1 грн!

· Multiplex. Усі квитки по 50 грн.! Пропозиція діє тільки у ТРЦ «Караван». Квитки продають лише online, на місці можна придбати тільки продукцію бару.

· У Watsons знижки -50% на декоративну косметику. Прямо зараз переходьте на сайт і купуйте за дуже вигідними цінами.

· Тотальний розпродаж парфумів від Parfum City: введіть спеціальний промокод 1050, щоб отримати безкоштовні парфуми. Купуємо 2 флакони парфумів - забираємо 3. Купуємо 3 флакони парфумів - забираємо 6. Купуємо 4 флакони парфумів - забираємо 8. Ще й безкоштовно доставлять при покупці від 2-х одиниць!

· Отримуємо знижку 15% на товари в магазині iHerb. Використовуйте промокод 1WELL щоб отримати знижку.

Вільний вхід у київські музеї в листопаді:

· Національний художній музей України. Адреса: вул. Грушевського, 6. Безкоштовний вхід: остання неділя місяця.

· Музей гетьманства України. Адреса: вул. Спаська, 16б. Безкоштовний вхід: остання субота місяця

· Національний музей Тараса Шевченка. Адреса: бул. Шевченка, 12. Безкоштовний вхід: останній четвер місяця

· Національний музей літератури України. Адреса: вул. Б. Хмельницького, 11. Безкоштовний вхід: остання середа місяця

· Національний музей історії України. Адреса: вул. Володимирська, 2. Безкоштовний вхід: останній понеділок місяця

Сподіваємося, наша рубрика зацікавила вас та була корисною, тому хутчіш вимикайте свої гаджети, хапайте друзів та насолоджуйтеся на повну студентським життям разом із #шарахалява, адже щоб ці часи були яскраві, не потрібно мати багато грошей.


Авторки:

Шилін Єва

Шелех Анастасія


Останні пости

Дивитися всі

WE NEED IT

Хелоооу, студенти! На жаль, тепле та яскраве літо закінчується, але це не привід сумувати, адже зараз ми повертаємося до насиченого життя в столиці. Усіх чекають такі довгоочікувані зустрічі з друзями

WE NEED IT

WENEEDIT. #шарахалява Усім Малишкам привіт! Весна іде, красу несе, а #шарахалява знову радує вас актуальними пропозиціями та знижками. Ми студенти, а тому WENEEDIT. WENEEDIT – чим більше, тим краще! #

bottom of page