top of page

Маленькі руки, велике серце: діти-волонтери дарують надію військовим

Спілка української молоді – це громадська організація, яка з перших днів війни працює на потреби ЗСУ. Найкращий спосіб знайти себе – допомогти іншим. 450 днів як кожен сумівець став волонтером. Збори, сумбокси, «сумівець – бійцю», «теплом зігріємо серця»... Усе це дає неабияку підтримку військовим, допомагає зняти стрес та підвищує їх моральний дух.

Чому це важливо? Підтримка військових у тилу є ключовою для підвищення ефективності їхньої діяльності та успіху. Уявіть, що ви забезпечили лише один невеликий підрозділ необхідним спорядженням. Саме це дасть змогу захисникам відбити наступ, врятувати наші з вами життя, зрештою, перемогти. Не варто недооцінювати силу маленьких, але важливих дій доброти. Бути волонтером – це бути маленьким промінчиком світла в темряві.

Просто зараз у Київському осередку триває збір смаколиків та найнеобхіднішого для бійців. Діти в перші ж дні принесли печиво, згущене молоко, шоколад, фітнес-батончики, каву, чай та купу всього. За тиждень нам вдалося зібрати величезну коробку вагою понад 40 кг. А малюнки юних художників стали невимовним джерелом підтримки. Діти втілили свої почуття на папері, використовуючи яскраві кольори та символи міцності. Такі дії – лише краплина добра, натомість вона може стати океаном надії. Надії на перемогу.

Усе в наших руках. Слава Україні!

Авторка: Чуткова Тетяна

bottom of page