top of page

МАЛИШКАМ МЕНШИМ ВІД МАЛИШОК СТАРШИХ

Я – справжній студент-укрфілівець

Студентські роки… Які ж вони особливі, неповторні, незрівнянні, незабутні, нереально цікаві та пізнавальні, а ще неочікувані, сповнені нових знайомств, надзвичайних можливостей та важливих подій, неосяжні, адже не злічитивсього, скільки можна й потрібно почерпнути за цей крутезний період у житті.

Уявіть лишень, що чекає на вас у новому статусі – студент/ка?

Перші сходинки для реалізації особистих відкриттів: лекції, семінарські, практичні, наукові конференції, олімпіади, екзамени, а також студентські освітньо-культурні заходи: зустрічі, конкурси, квести, брейнринги, подорожі, екскурсії та ще мега цікавого, корисного й повчального. Не гайте свого неоціненного часу – запитуйте, дискутуйте, критикуйте, висловлюйте власну думку, розширюйте світогляд, читайте, діліться знаннями й досвідом, не стримуйте переживань та емоцій, беріть активну участь у суспільному житті студентства – долучайтеся до студентського самоврядування факультету, яка є неабиякою підтримкою для кожного з вас, дорогі першокурсники, піклуйтеся про особистісне духовне й культурне зростання. Наша укрфілівська родина рада вітати нових запальних, радісних, енергійних малишок. Разом – до нових звершень та перемог!

Знаю, що турбує вас передусім: якадаптуватися до нових умов життя?Найголовніше – налагодити дружню взаємодію-атмосферу між друзями-одногрупниками та викладачами, а в цьому вам допоможуть доброзичливість, щирість та взаємодопомога.


Хочу поділитися з вами найефективнішими, на мою думку, порадами, що допоможуть легко й швидко звикнути до нового освітньогосередовища.

Отож:

1. Передусім дотримуйтеся норм та правилморального етикету. Поведінка – ваше обличчя.

2. Виконуйте всі рекомендації викладачів щодо навчання. Уважно прислухайтеся до їхніх порад та зауважень.

3. Відвідуйте заняття, продуктивно співпрацюйте зі студентами й викладачами, будьте впевненими у власних силах. Завжди крокуйте до своїх цілей!

4. Удосконалюйтеся й прагніть досконалості. Саморозвиток – чудовий спосіб реалізуватися.

5. Беріть активну участь у різноманітних заходах, які проводять в університеті.

6. Розвивайте самокритичність.

7. Завжди вірте у свої можливості і знайте, що ви потрібні іншим.

8. Любіть життя, цінуйте кожну днину.

Пам’ятайте, що новий етап у житті – це як перша сторінка непрочитаної книги, де кожен розділ переходить у наступний.Ваш студентський життєвий шлях тільки розпочинається, отже, насолоджуйтеся моментом. Не забувайте: ми – творці сьогодення та майбутнього.


Авторка: Віта Федоренко

bottom of page