top of page

Найзаповітніші мрії завжди збуваються


Нині багато людей проводять своє життя в містах, наповнених галасом, шумом та загазованим від різних транспортних засобів повітрям. Тож, зазвичай, суспільство планує відпустки, канікули та вихідні в тихих місцях, де людська рука ще не торкнулася до красивих природних об‘єктів. Одним із популярним шляхів стають гори Карпати. Будь-який автор, коли пише твір про Карпати, не може уникнути детального опису природи. Проте опис цих гір набирає дивовижних деталей, адже в кожну пору року вони надзвичайно гарні, їх не порівняєш ні з якою іншою природою в країні.

Ось тут і почалося здійснення моєї мрії - сходження на Говерлу. Кажуть, гори не терплять слабких. І це правда. Ми говоримо не лише про фізичну підготовку, а й про силу людського духу. Опинившись у горах, люди часто дивуються здібностям і якостям, які вони демонструють. Після другого дихання відкриваються третє і навіть четверте. Насправді ми здатні набагато більше, ніж думаємо.

Гори - це справжня залежність, від якої неможливо відмовитися. Люди

витрачають фізичні сили в обмін на божевільні емоції. Вершини відкривають свідомість і виявляють найщиріші емоції. Фантазувати на цю тему можна довго й багато, але той, хто справді бував у походах, легко переконає, що сходження на Говерлу – це передовсім спілкування з природою, відкриття себе, виклик самому собі. Йдеться про здатність, можливість випробувати свої сили та отримувати нові здібності, порцію життєствердної енергії та сенсу.

Втім, кожен знаходить у цьому щось своє. Завдяки такій красі, можна відволіктись від повсякденних турбот і проблем, котрі є у кожної людини. Також тут можна насолоджуватися чудесним свіжим повітрям, природною тишею, спокоєм.

Тож мрійте, йдіть до своєї мети, незважаючи на різні перешкоди, і пам‘ятайте, що сміливі завжди мають щастя!


Авторка: Багмет Юлія

bottom of page