top of page

ЦІКАВЕННЕ ЖИТТЯ НАШИХ СТУДЕНТІВ

А ВИ ВІРИТЕ В ПРИВИДІВ?


Ви знаєте, що привиди можуть кардинально змінити ваше життя? І це я зараз говорю не до екстрасенсів чи медіумів, а до звичайних середньостатистичних студентів. Якщо ви подумали зараз про привид сесії, що манячить десь на горизонті і дуже сильно лякає, то ви помиляєтесь. Ця історія відбулася особисто зі мною, тому розповідати буду від першої особи.

Все життя захоплювалася містикою і привидами, але в знайомих це ніколи не викликало особливого захоплення. Погодьтеся, дуже своєрідне заняття. І яке ж було моє здивування, коли після пари до мене підійшла дівчинка й сказала те, чого я ніяк не очікувала: «Слухай, а ти віриш привидів? Бо над моєю кімнатою на останньому поверсі хтось ходить, а мені сказали, що ти в такому розбираєшся». Чесно, захоплююсь цією людиною, не впевнена, що змогла б запитати про привидів у незнайомої людини.

Отже, пішли ми шукати привидів. Відразу скажу, що не знайшли їх з декількох причин. По-перше, наш комендант напевно б не повірив у наявність привидів на ввіреній йому території. А по-друге, кроки були звичайним акустичним ефектом, тобто тупотіли студенти-іноземці в сусідній кімнаті. І хоч як ми не намагалися уявити їх привидами, виходило, якщо чесно, не дуже.


Поки були в пошуках непізнаного, ми з цією дівчинкою потоваришували. Як би там не було, ловити привидів-іноземців – то дуже цікаве заняття. До речі, кроки досі чути над дев’ятим поверхом. А ви не хочете спробувати свої сили на шляху братів Вінчестерів?


Автор: Наталія Холодовська

Останні пости

Дивитися всі

ЦІКАВЕННЕ ЖИТТЯ НАШИХ СТУДЕНТІВ

ЦІКАВЕННЕ ЖИТТЯ НАШИХ СТУДЕНТІВ Хтось колись сказав, що студентські роки - найкращі в житті. Можемо доповнити цю фразу. І найцікавіші, і найвеселіші, і найкурйозніші. Адже це час знаходити друзів, роз

bottom of page