top of page

LET`S WATCH IT TOGETHER

Карантин підкрався до нас зненацька. Закрилося все… Кінотеатри, торгові центри, розважальні заклади, університети, школи. Усі студенти повернулися додому, до теплої, сповненої любові та тепла оселі, у ніжні мамині обійми та сильні й надійні батькові.

Що ж робити в такий час? – Правильно, дивитися фільми. Тому хочу запропонувати вам добірку із п’яти фільмів про студентів.

1. «Після», режисер Дженні Гейдж, 2019

Тесса Янг – молода дівчина, старанна студентка з хорошої сім'ї, нічого поганого про неї сказати не можна. Хардін Скотт – красивий бунтар, від якого всі представниці протилежної статі просто втрачають розум. Ці двоє абсолютно різні, але як раз протилежності й люблять притягуватися. Вони познайомилися в коледжі – саме в ці роки потрібно насолоджуватися молодістю, свободою та можливістю відриватися з іншими студентами. Спочатку Тесса не хотіла й близько підпускати Хардіна, але час брав своє. Тепер вона не уявляє свого життя без хлопця. Але чи Тесса так добре знає свого обранця? Чи так усе буде просто в їхніх стосунках?

Фільм вийшов у минулому році і захопив мільйони глядачок по всьому світу. Неймовірно красиві актори (Джозефіна Ленґфорд, Гіро Файнс Тіффін), романтична історія та популярність книги Анни Тодд «Після» зробили свою справу. Хоча книга багато чим відрізняється від фільму, тому ті, хто вже її читали, не дуже прискіпуйтеся.


2. «Контінуум», режисер Дін Ізраелайт, 2015

Переглядаючи старий запис з дитячого дня народження, уже дорослий іменинник в одному з кадрів бачить у відображенні ... нинішнього себе. Вирішивши розібратися, що все це означає, він і його друзі знаходять креслення якогось пристрою, схожого на машину часу. Хлопці хочуть відправитися в минуле, але вони навіть не здогадуються, які небезпечені, можуть бути ігри з часом ...

Фільм у жанрі наукової фантастики, від якого неможливо відірватися.

Весь час тримає у напрузі. Я переживала за головних героїв, як за саму себе. Дає змогу задуматися над тим, що робити, коли до рук потрапила машина часу..

3. «Ідеальний голос», режисер Джейсон Мур, 2012

Молода дівчина Бека Мітчелл, яка мріє стати ді-джеєм, з волі свого батька стає студенткою Барденского університету. Там вона знайомиться з керівниками музичного колективу «Белли», що виконує відомі пісні без фонограми, і погоджується стати однією з учасниць. Разом із новими друзями дівчині належить завоювати не тільки славу, але також перше кохання ...

Любите співати? Захоплюєтеся музикою? Цей фільм саме для вас. Тут ви знайдете чудовий гумор, цікавих героїв та справді круті треки. Дуже веселий, розважальний, піднімає настрій. Не можна забувати й про фантастичний акторський склад: Анна Кендрік, Скайлар Естін, Ребел Вілсон, Адам Дівайн, Анна Кемп, Бріттані Сноу, Джон Майкл Хіггінс, Елізабет Бенкс, Фредді Строма, Бен Платт.

4. «Щасливого дня смерті», режисер Крістофер Лендон, 2017

Трі Шельбман – одна з найяскравіших студенток свого університету. Сьогодні Трі святкує свій день народження. Кожен студент універу мріє потрапити на цю вечірку, адже в такої дівчини повинна бути тільки найкрутіша туса. Ось тільки Трі не доживе до ранку – її вбиває незнайомець у масці. Але дівчина прокидається і... проживає свій день народження заново. Тепер у неї є безмежна кількість життів і стільки ж шансів вирахували свого вбивцю ...

Трошки полоскочимо нерви? Для всіх любителів заплутаних історій. Фільм не дає відвести погляду від екрану, весь час тримає в напруженні та в очікуванні фіналу. Цей фільм демонструє, що ми повинні цінувати кожну хвилину нашого життя, жити правильно та поважати тих, хто нас оточує.

5. «Університет монстрів», режисер Ден Скенлон, 2013

Комедійний мультфільм «Університет монстрів» від студії «Walt Disney Pictures» розповість про те, як зустрілися і як починалася дружба двох давно улюблених глядачами монстрів - Майка Вазівських і Саллі, до того, як вони почали працювати в Корпорації монстрів. Коли Майк Вазівських був ще зовсім юним монстром, то робота страшильного цеху Корпорації справила на нього незабутнє враження, і він вирішив для себе, що коли виросте, обов'язково стане одним із них. Після того, як Майк закінчив школу, він відразу ж вступив до Університету на факультет страху, де і познайомився зі своїм майбутнім кращим другом Саллі. Щоправда, спочатку їхні стосунки не склалися, адже вони були головними конкурентами на місце кращого страхопуда від Уолта Діснея.

Уже були і мелодрами, і комедії, і фантастика, тепер час старих добрих мультфільмів. Це історія дружби, про те, як важливо наполегливо йти до своєї мети, незважаючи ні на що. Мені він дуже подобається. Вистачає тут і гумору, і красивої картинки. Раджу кожному до перегляду.

Автор: Євгенія Доценко

bottom of page