top of page

WE NEED IT. #шарахалява

Хеей, малишки, засумували на карантині? Саме тому #шарахалява приготувала для вас підбірку нових способів зекономити, навіть сидячи вдома. Адже ми студенти, а тому WENEEDIT. WENEEDIT – чим більше, тим краще!


· На час карантину у MisterCat з понеділка по четвер цілодобово діє акція 1+1, замовивши одну піцу, ви отримуєте другу в подарунок. А ще в них безкоштовна доставка по всьому місту.

· Якщо вам захочеться скуштувати смачні суші, можете звернутися за допомогою до SushiMaster. У них на сайті є завжди акційні сети, які стовідсотково зацікавлять вас своєю низькою ціною та найкращим смаком.

· Сяйте разом із знижками у Watsons на декоративну косметику до 40%. У них, до речі, безкоштовна доставка інтернет-замовлень.

· Хоч ми й опинилися далеко один від одного, але невтомні малишки завжди готові радувати вас нашим яскравим та оригінальним мерчем. Теплі спогади про університет вам може принести #ukrfeelshop. На їхній сторінці в інстаграмі ви можете замовити світшоти із зображенням А. Малишка та фірмові факультетські шкарпетки.

· Багато інтернет-магазинів на період карантину безкоштовно доставляють свій товар через Укрпошту та Нову Пошту. То, може, саме час придбати нові речі, щоб після карантину можна було здивувати всіх своїм яскравим образом.

· Ми знаємо, зараз такий час, що потрібно сидіти вдома, але ніхто не відміняв походи до музеїв, лише віртуально. Ми зібрали для вас підбірку музеїв, які ви можете відвідати онлайн:

Ø Британська Національна Галерея: https://www.nationalgallery.org.uk/visiting/virtual-tours/virtual-tour-2011#/room-36/

Ø Національний природознавчий музей у Вашингтоні: https://naturalhistory.si.edu/visit/virtual-tour

Ø Українські музеї зібрані на цьому сайті: http://incognita.day.kyiv.ua/exposition

· У мережі Telegram з’явилося багато ботів, завдяки яким ви зможете безкоштовно продивитися бажаний фільм чи серіал. Наприклад, KinoSerialBot.

Зараз такий час, що нам просто потрібно залишатися вдома. Використайте цей час із користю. Погодьтеся, мамин борщ все одно набагато смачніший, ніж уся ресторанна їжа. Саме тому насолоджуйтеся часом із близькими, не стійте на місці – розвивайтеся, зараз в Інтернеті для цього є всі можливості.

#stayhome разом із #шарахалява і не хворійте!


Автори: Шелех Анастасія Шилін Єва

Останні пости

Дивитися всі

WE NEED IT

Хелоооу, студенти! На жаль, тепле та яскраве літо закінчується, але це не привід сумувати, адже зараз ми повертаємося до насиченого життя в столиці. Усіх чекають такі довгоочікувані зустрічі з друзями

bottom of page