top of page

Дарувати свято іншим

Уже зовсім скоро!… Подарунки, солодощі, яскраві прикраси в кожному кутку України… Кожен із нас чекає цієї новорічної магії, що окутує тебе з ніг до голови. Найдивовижніша пора року!



А чи кожен може відчути всю цю атмосферу свят? На жаль, по всій країні є безліч діточок, які не можуть отримати подарунка. Лише від цієї думки пробігають мурахи по шкірі… Знайшовши контакти волонтерів у місті, я зателефонувала педагогу-організатору, щоб запропонувати волонтерську акцію для дитячого будинку. Після згоди, ми почали організований збір коштів, аби дати можливість дітям повірити в справжню казку. Всього-на-всього за 5 днів ми назбирали потрібну суму і рушили за подарунками! Адже їхати з пустими руками ми не могли.


Настав день Х. Коли ми увійшли до цієї теплої, затишної будівлі, до нас з обіймами побігли діти. Це були нереальні емоції. Таке навіть в кіно не показують. Щирі посмішки, палаючі очі та теплі обійми чекали на нас з самісінького порогу! Нереальна новорічна атмосфера панувала в цьому закладі. Хотілося якнайдовше побути з ними і подарувати їм той самий виступ, який ми підготували. Безліч оплесків, сміху і гарячих обіймів ми відчули в той день.


Напевно, то і є щастя, щоб дарувати свято іншим. Дуже приємно отримувати звичайне «Дякую!» від малят, знаючи, що в цей день Святого Миколая в них під подушками буде подаруночок, і це дасть їм віру в справжню новорічну казку.


Авторка: Анна Галавай

bottom of page