top of page

ПРИЙШОВ, ПОБАЧИВ, НАПИСАВ

Дебют першокурсника


Ми чекали цього дня довгий час і шлях до нього був важким. Написання сценарію, репетиції, редактури, знову репетиції. Але всі, попри сльози та істерики, дійшли до кінця. Так-так, це я так про дебют.

5 листопада 2019 року наші першокурсники подолали ще один етап свого університетського життя – відіграли Дебют першокурсника. Вісім груп разом зі своїми кураторами подарували глядачам виняткову подорож у часі. Починаючи із кам’яного віку і аж до майбутнього проклали свій шлях наші студенти.

Як і завелося вже у нас, усі групи, крім обов’язкових виступів, підготували промо-ролики, які були своєрідним вступом до дійства на сцені. А на сцені творилося щось неймовірне: пісні, танці, жарти – все так, як і заведено у нас на факультеті. Такого потужного дебюту ще не було (минулого року так точно).

Особливо багато цього року на дебюті було нововведень. Крім того, що дебют – це завжди свято, цього року з’явилася більш серйозна частина. Наші студенти не тільки жартувати можуть! Групи мали зняти відео на одну із тем, що є актуальними у сучасному суспільстві. Цього річ першокурсники виступили проти булінгу, допомогли безпритульним тваринкам і сиротам. Це завдання довело, що наші студенти не тільки смішні, але і свідомі та серйозні люди.

Варто сказати і те, що цього року на Дебюті студентський парламент презентував герб факультету української філології, який був зроблений студенткою 107 ВС групи Анастасією Бабіченко. Це був дуже важливий етап у житті нашого факультету, адже мати свою символіку, свій мерч хочеться будь-якому студенту. Тому, у якості сувеніру, всі гості свята отримали магнітики із новою емблемою факультету.

Та головною новинкою, яка у всіх сенсах запалила актову залу, були виступи старшокурсників. Команда «Тріумфатори», що представляла факультет на «ProfSport», розпочала Дебют першокурсника, створивши драйвову атмосферу всього свята; куратори подарували динамічний танець, а ще на сцені з’явилися справжні МС, які стали просто «бомбою» усього концерту.


З призами залишилися усі. Перед Дебютом було проведено два розіграші, переможці яких отримали сертифікати від наших друзів – школи іноземних мов «SpeakUp» та туристичної агенції Kabanchik Travel. Групи, не залежно від місця, отримали настільні ігри та солодкі подарунки. Приз за найкращу афішу отримала 107 ВС група, найкращим соціальним відео став ролик 108 ВС групи. Якщо говорити про результати, то призові місця розподілили так: 3 місце посіла 104 СОУП група, 2 місце дісталося 105 ФУА групі. А ось перемогу здобула 108 ВС група. З чим ми їх і вітаємо!


Автор: Дарія Шерстюк

Comentarios


bottom of page