top of page

ЗА КАДРОМ

Привіт, Малишки! Дуже сумувала за вами. Поспішаю поділитися крутою новиною – нас тепер щеееее більше! Оком не встигли змигнути – знову прийшли першокурсники. Я вже вп’яте споглядаю за цим, але кожного разу – це щось нове та неймовірне. Про це та багато іншого читай у новому випуску!

Тільки спалахами згадую свій перший курс, але добре пам’ятаю всі наступні роки, коли ми, активісти факультету, були відповідальними за зустріч першачків. Я страшенно хвилювалася. Цього року, як і всі попередні, ми спробували ще краще зустріти «новеньких», зробити все, аби якнайшвидше пройшла їх адаптація.



Цей рік – особливий для мене. За останні місяці я встигла закінчити бакалаврат і вступити домагістратури. Тепер ще більше почала цінувати наш укрфіл, а тому вже з липня ми з парламентом прописали стратегію цьогорічної зустрічіновеньких!

Варто зауважити, що приймальна комісія нашого факультету божественна! Щирі посмішки, світлі голівоньки та веселі люди з першого знайомства налаштували наших вступників на позитив. А тому і не дивно, що ми отримали ось такі відгуки:

«Дуже дружні, веселі, атмосферні люди. можна поговорити про все, що душа забажає 🥺❤️ не сумніваюся, що знайду тут нових друзів :)»

«Моє враження, що всі неймовірно дружні та готові допомагати один одному. Буде цікаво перевірити, чи так це насправді, та познайомитися з усіма особисто»

«З першого дня враження класні! Чудові дівчата і хлопці там навчаються)) впевнена, що і вступили такі ж, бо в тг групі одні лиш сонечка 🙃».

У вас може виникли запитання, що це за «тггрупа»?? Пояснюю: аби швидше всіх роззнайомити, після подачі оригіналів кожен першокурсник доєднався до таємного чату, де активісти, куратори та старшокурсники можуть відповісти на все-все. Наша багаторічна практика черговий раз довела важливість та ефективність такого дистанційного єднання.

А далі – діло за малим! Чим ближче було поселення, тим більше ми отримувалиприємностей від першокурсників, а для нас, втомлених старшокурсників, це ще та підзарядка!!!

Напередодні поселення мала нагоду поспілкуватися з нашими першокурсниками. Ось чим поділилася Аня Андрущенко:

«Зараз я в очікуванні абсолютно нового життя, нових вражень, досвіду та нового оточення. Це дуже заворожує, але невідомість і настільки кардинальні зміни в житті трішки лякають».

Умотивовані та заряджені, ми, одягнувши укрфілівський мерч, наприкінці серпня зустріли на порозі гуртожитку вже членів нашої родини. А приємно нам як було!! Студенти приїхали поселятися в наших футболках, з шоперами, а головне – з посмішками і очима-вогниками.



Після важкого дня поселення та знайомства з новим життям, першокурсники мали день тиші від нас. А що далі??

Після стратегічних сесій з активістами, куратори готують свої внутрішні тімбілдніги для груп, а парламент підготував власну секретну версію знайомства з усіма (але нікому не кажіть, це велика таємницяJ).

Сьогодні ж - 1 вересня. Наші першокурсники разом із кураторами прямують до гуманітарного корпусу, де їх радо зустріне керівництво факультету. Декан факультету Анатолій Васильович Висоцький традиційно задзвонить у дзвіночок і дасть старт найпрекраснішим рокам першокурсників.

Отаке воно життя «за кадром». Надзвичайно цікаве, але з нотками постійного хвилювання та збентеження. Ми віримо, що прийшли кращі за нас. Покладаємо величезні надії і просимо лише про єдине – насолоджуйтеся!

Далі точно буде!

Авторка: Софія Денисюк

Comments


bottom of page