top of page

ЗА КАДРОМ

Квінтесенція #за_кадром

Привіт, мої дорогі читачі! Не повірите, але буквально вчора сиділа за столом з поважним поколінням, де кожен розповідав про свої найкращі роки в житті. Не дивно, що всі друзі мого теплого вечора згадували про студентство.

Звісно, і я нарозповідала історій! А як почала прокручувати в голові… то не знала, з чого почати.. А ще - слухала і тішилась! Дуже захотіла розповісти вам сьогодні більше про нас, адже #за_кадром залишається найцікавіше!

Можливо, на перший погляд ми виглядаємо досить юними, але очі наші кажуть зовсім інше. Студент - це більше, ніж просто статус. Досить часто відслідковую стереотип про СКРУТНЕ БІДОЛАШНЕ становище студентського життя, але істина точно не така.

Якщо ділимо один пакетик чаю на двох, то це лише через дружбу. Якщо запарюємо мівіну, то тільки, щоб подражнити свої смакові рецептори. Якщо сидимо ночами за парами, то просто намагаємося цінувати кожну хвилиночку цих вражаючих років! Думаємо на декілька кроків вперед, плануємо кар'єру, вчимося, працюємо, робимо проєкти і точно не сидимо на місці!

Студентство – це класний СИМУЛЯТОР дорослого життя. Понабивали шишок, понаступали на граблі, побачили те, що не можна бачити, багато відчули і ще більше отримали.



Якби наука придумала дієвий захист від стресових ситуацій на серйозній роботі для успішних нас десь у далекому майбутньому, то переконана, що буремне життя Малишок точно можна вважати ПАНАЦЕЄЮ.

Якщо би ви потрапили зараз до поліції, то, повірте, студенти точно би розповіли порядок дій, бо не раз втрачали телефони\гаманці\цінні речі через свою необережність\наглість людей. Поділилися б з вами обіймами, фінансами і точно не залишили би в біді.

Якби ви, не дай Боже, захворіли, то варення з усіх куточків України в мить би опинилося у вашій кімнаті гуртожитку. А, якби ви (викладачам не читати!) не підготувалися до пари, то наші студенти поділилися б відповідями/ зошитами і підставили своє плече.

Коли б вам захотілося поплакати, то одне смс – і вже точно хтось витирав сльози та зігрівав обіймами і правильними словами.

А може, ви бігли б на побачення і хвилювалися? Не переймайтеся! Студенти – люди, ціловані Богом. І нафарбують, і look підберуть, а впевненості скільки додадуть…уууух!

Ну а коли б ви в мене запитали, за що я найбільше люблю студентство? То я б, без сумнівів, відповіла: за те , що в голові з кожним днем все менше і менше місця.. але всі такі любі серцю теплі історії та події я точно берегтиму на своїх віртуальних поличках життя. Бо таке не забувається! Ось така квінтесенція мого солодкого студентства, яке жодною життєвою дієтою не злякаєш.


Авторка: Софія Денисюк

bottom of page