top of page

Передноворічний настрій замовляли?


Надворі вже вдосталь снігу, дітлахи бігають зі сніжками в руцях, а ми, невтомні студенти, поспішаємо розгребти дедлайни і таки скласти ту сесію.. І це все означає лиш одне: закінчується рік та наближаються наші улюблені зимові свята! Тож ловіть від нас підбірочку тематичних фільмів, аби трішки розслабитися та спіймати вже ту довгоочікувану атмосферу прийдешніх свят!

  • "Аромат кохання"

Журналістка летить через усю країну, щоб зробити різдвяний сюрприз ідеальному хлопцю, якого вподобала в застосунку для знайомств. Як прикро, що її надурили.

  • "Пара на свята"

Їм набридли свята наодинці із собою, тож двоє незнайомців вирішують протягом року відзначати їх разом. Дуже скоро платонічні стосунки переростають у щось більше.

  • "Щасливого Різдва"

Закомплексована і цинічна Кейт працює ельфом у магазині і постійно приймає неправильні рішення. Випадкова зустріч з привабливим незнайомцем змінює її життя назавжди. Але він занадто… ідеальний, щоб бути правдою! Кейт влаштує стосункам справжні випробування. Фінал вас здивує!

  • "Відпочинок за обміном"

Аманда — успішна ділова жінка, яка живе у Лос-Анджелесі. Айріс — провінційна письменниця з Англії. У них обох не складаються відносини з коханими, тому, познайомившись за допомогою Інтернету, аби на якийсь час забути про побутові негаразди і зруйноване особисте життя, жінки вирішують на різдвяні канікули обмінятися житлом і оточенням. Аманда їде до засніженного туманного Альбіону, а Айріс вирушає у сонячну Каліфорнію …

  • "Родина напрокат"

Головні герої - дівчина Кетлін і її донька Зої, якій сім років. У них одна велика мрія на двох - мати власний будинок. Напередодні різдвяних свят вони випадково зустрічають хлопця, на ім'я Сем. Він дуже багатий і досить симпатичний. У Сема невелика проблема з бізнесом. Йому потрібно укласти угоду з Ксав'єром Дель Кампо - бізнесменом з Мексики, але проблема в тому, що він погано ставиться до холостяків. Сем якраз все життя був холостяком. Але чоловік знаходить вихід зі скрутного становища і просить, щоб Кетлін і Зої за солідну винагороду прикинулися його сім'єю. Мама з донькою дають згоду, і все повинно пройти ідеально, але несподіванкою Зої прийняла мексиканського бізнесмена Ксав'єра за свого ангела-охоронця. Дівчинка впевнена, що саме він зможе повернути їй батька …


Ну і куди ж без наших улюблених культових фільмів, які, на мою скромну думку, мав бачити кожен:

  • "Сам удома"

  • "Гаррі Поттер та філософський камінь"

  • "Чарлі та шоколадна фабрика"

  • "Ґрінч - викрадач Різдва"




Авторка: Дарія Купа


bottom of page