top of page

ПРИЙШОВ, ПОБАЧИВ, НАПИСАВ

Як «малишки» квест проходили

За довгі роки функціонування нашого факультету вже встигли сформуватися багатовікові традиції. І не лише освітні! Багато цікавих заходів «прижилися» в нас, наприклад, літературний квест, що відбувся за сприяння студентського парламенту факультету української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка.

Так, 18 вересня 2019 року студенти-першокурсники разом зі своїми кураторами вирушили в незвичну подорож Шевченківським районом Києва. Замість мапи – чати в месенджері, замість таємничих схованок – суто літературні локації. У квесті взяли участь 8 команд - по одній від кожної академічної групи. І всі вони були налаштовані на перемогу.


Квест був розрахований на 8 локацій, де кожна команда мала виконати завдання та відправити командне фото зі цієї точки на карті. Завдання були цікавими та достатньо складними. Наприклад, у якому будинку Б. Грінченко працював над своїм словником або чий пам’ятник розташований біля посольства Республіки Білорусь.

Попри град та дощ, круті схили та великі дистанції, студенти були щасливі і дуже задоволені собою. Деякі жартують, що лише хитрість та винахідливість допомогли їм дійти до фінішу. Але і так зрозуміло, що без командного духу та розуму нічого б не вдалося. А цього нашим студентам не бракує.

Згідно з результатами, першою до фінішу добігла команда 103 СОУП група. Другими дійшли студенти 102 СОУР групи, третіми – 101 СОУА групи. Ці команди і стали призерами цього квесту. Особливою відзнакою «За унікальні топографічні здібності» була нагороджена 108 ВС група. Але, як зауважили самі студенти, тут зовсім не важливий приз. Головне вони отримали ще під час квесту – неймовірні враження та дружні стосунки зі своїми одногрупниками та кураторами.


Автор: Дарія Шерстюк

コメント


bottom of page