top of page

ПРИЙШОВ, ПОБАЧИВ, НАПИСАВ

Ще нещодавно (а точніше – минулого випуску) ми писали про Дебют першокурсника 2019 – подію, яка щороку привертає увагу кожного. А вже 20 листопада 2019 року команда нашого факультету представила укрфіл на Лізі факультетів. Та й так репрезентували, що й досі відголоски університетом ширяться!


Варто почати з того, що гра була присвячена непересічній даті – цьогоріч нашому університету виповнилося 185 років. Крім нашої команди, виступало ще 15, тому конкуренція була неабияка. Укрфіл виступав восьмим, і, якщо бути відвертими, дочекатися своєї черги було важко. Деякі команди були вражаючими, деякі влучно жартували, а деякі просто хотіли бути на хвилі хайпу. Але малишки стали відкриттям! Без політичних жартів, дуже тонких реприз, непристойностей і «брудної» гри запалили залу так, що натовп гудів і аплодував до болю в долонях. Грали щиро, з піснями і танцям і (що найважливіше) по-укрфілівськи.

Допоки хлопці з природничого рвали футболки, психологи підпалювали феєрверки, а декілька факультетів провели «Versus» (дуже свіжий погляд на ситуацію, скажу я вам), наші студенти поєднали це, приправили шармом і гострими жартами – і виступ вийшов просто вражаючим. Лише уявіть реакцію зали, коли на сцені просто взяли і поголили одного з «козачків»! Тепер чекайте, що голити хлопців будуть на Лізі ще років п’ять, якщо не більше.


Напевне, я вас не здивую, якщо скажу, що першість виборов історичний факультет. Погодьтеся, це вже університетська класика. ФУФенят визнали найдрайвовішими, і це справді так! Сцена горіла вогнем і не лише від китайської піротехніки, а й від наших шалених артистів.

Звісно, дещо сумно, що цьогоріч ми не змогли принести заповітний кубок на свій факультет і гордо назвати себе переможцями. Але набагато краще бачити задоволеного глядача, чути вкотре «ну ви і взірвали, звісно» і ще декілька днів вислуховувати від викладачів про те, що ж там творили на сцені (у хорошому сенсі слова «вислуховувати»).


Автор: Дарія Шерстюк

bottom of page