top of page

ЩОДЕННИК ХЛОПЦЯ-УКРФІЛІВЦЯ

Знову ми на сьомому небі


Привіт, студентство!

Знову ми на сьомому небі. Хтось опинився тут завдячуючи власному бажанню, а когось примусив календарний обов’язок. Так чи інакше, а все ж таки бризки новорічного шампанського вже розтанули в нашій пам’яті. Що вже казати про Різдво, яке, на жаль, украй швидко поступилося сесії? Одна мить – і ми знову тут, на сьомому небі. Хто від щастя, а хто за примусом.

Сьогодні особливий день. Той день, коли складний механізм студентства рівномірно переміщує свої групи-шестерні з попереднього семестру в наступний. Комусь пощастило пройти всю дорогу і звільнитися з «НПУшної сансари», але більшість продовжує свій уроборос-шлях. Так було дотепер і так має бути зараз.

Іншими словами, сьогодні той день, коли нам доведеться знову сідати на гречку та недосипати. Коли суцільна втома переплітається з обов’язком. Коли особиста мотивація не є вмотивованою. Коли твої екзистенціальні питання актуалізуються. Комусь це все у радість, а хтось ненавидить гречку. Таке вже наше з вами студентське життя. Таке наше навчання.

Що таке навчання в НПУ? Навчання в НПУ – це коли в тебе формується уявлення про плинність усього живого, коли ти починаєш розуміти процес переходу однієї тілесної оболонки в іншу, коли ти відчуваєш череду страждань у земному житті, кругообіг народження і смерті й навіть трансміграцію душі… що б це не означало.

І все ж таки ми знову тут, на сьомому небі. Ми повертаємося кожного разу із надією на те, що цього семестру все буде краще. І справді, все може піти на краще, але для цього необхідно співпрацювати. Цього семестру ми плануємо дуже багато унікальних заходів, на яких розраховуємо побачити наше студентство.

Не підведіть нас і не осоромте себе! Прийдіть у середу (12.02) на настановчу лекцію від студради. Там ви зможете не тільки дізнатися про всі плани, мерч та інші цікавості, але й допомогти в організації або й запропонувати власні ідеї щодо заходів.

Пам’ятайте, що завдяки нашій спільній роботі ми можемо зробити семестр якнайбільш плідним та цікавим. Знайте, що коли зараз робиться все можливе для того, щоб наше сьоме небо відвідав Сергій Жадан, то факультет розраховує на наше студентство, яке має довести, що ми вміємо гідно зустріти в себе цікавих гостей. Без вашої активності нічого організовано не буде.

Також акцентую вашу увагу на благодійності від нашого факультету. Ви беззаперечно знаєте про те, що наша благодійність має певні успіхи. Та все ж не цурайтеся внести свою лепту в спільну справу. Цього семестру факультет продовжує рухатися в цьому напрямку.

Ми сьогодні знову зібралися тут, на сьомому небі. Цей день у будь-якому разі є важливим для нас, тож давайте залишатимемося оптимістами та зробимо все можливе задля того, щоб цей семестр був кращим за попередній.

Щасти нам, студентству, у новому семестрі!


Автор: Володимир Шкіль

Останні пости

Дивитися всі

ЩОДЕННИК ХЛОПЦЯ-УКРФІЛІВЦЯ

Останні слова Хмура сіра хмара налетіла на сьоме небо. Ні, то не та хмара, яка відірве від себе сніжний пух різдвяного настрою, яким огорне студентство і не тільки. Ні, то навіть не та хмара, яка осві

bottom of page